Coach Wageningen

Ben je toe aan een positieve verandering, nieuwe uitdaging of wil je aan de slag met persoonlijke groei?

Met individuele gesprekken en ondersteunende werkvormen bij coach Wageningen krijg je inzicht in jouw patronen en de manier waarop jij contact hebt met je omgeving. Deze vorm van coaching geeft bovendien een goed beeld van de mogelijkheden die je hebt om een doel te bereiken.

Inzicht is de sleutel tot het verbeteren van jouw functioneren. Hierdoor kan je bij coach Wageningen jouw persoonlijkheid passende veranderingen aanbrengen in zowel je privéleven als je werk.

Problemen in kaart brengen

Het ervaren van problemen is niet alleen vervelend, het belemmert vaak ook je doen en laten en zet relaties onder druk. Een veel voorkomende reactie op problemen is negeren of vermijden. Dat voelt vaak goed, maar is het niet. Tegelijkertijd is het heel logisch, niemand gaat vrijwillig naar de pijn. Pas als je actief bezig gaat met de kern van je probleem, kan je echt iets doen. Soms volstaat een vriend(in) en soms heb je daarbij professionele hulp nodig met behulp van een persoonlijke coach.

Inzicht verkrijgen

Individuele coaching houdt rekening met de pijn en laat je daar desondanks naar kijken. Zo kom je – in de nabijheid van je coach – tot de kern, wat inzicht geeft om tot verandering te komen. Waar eerst vastliep in belemmerende gedachten, kan je met individuele coaching een enorme groei doormaken. Samen wordt gekeken naar wat jouw drijfveren en overtuigingen zijn. Blokkades opruimen zorgt ervoor dat je energie weer vrijelijk kan stromen. Zodra jij je eigen gedachten en gevoelens herkent en in de ontmoeting brengt, zal je steeds meer echt contact ervaren.

Doelen stellen met coach Wageningen

Werken aan belemmeringen, vraagt om het doorbreken van bestaande patronen. Vaak zit het antwoord al in jezelf en tegelijkertijd krijg je de gewenste verandering zelf niet voor elkaar. Door samen te kijken naar wat er speelt, wat jou dient leer je je uitspreken. Wat jij wilt bereiken in het individuele coaching traject is de leidraad voor het werk. Het door jou gewenste resultaat houden we in de coachsessie voor ogen. Vanuit het heden kijken we vooruit en af en toe achterom.

Terugkijken naar je gezin van herkomst geeft inzicht in de wortels van je gedrag. Het leert je in mildheid kijken naar de tijd waarin dit dienend was en geeft ook inzicht in waarom dat nu niet meer zo is. Toewerken naar het gewenste resultaat geeft houvast om de veranderingen daadwerkelijk door te voeren. De weg daar naar toe gaat stap voor stap. Als coach ben ik daarbij je gids en getuige. Het vooruitzicht van de gewenste verandering leidt tot de hoop, kracht en het weten, om het daadwerkelijk aan te gaan.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul het contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag.